Og tilmeldingerne triller ind…

Indtil videre har vi “kun” fået sendt invitationen til festen ud på facebook, og kun til de folk vi er blevet facebook venner med, og det er jo langtfra alle dem vi har mødt – vi mangler stadig at få skrevet om det på Hans Jørgens og min blog og sende det ud til de mailadresser vi har.

Men alligevel er det så småt begyndt at trille ind med tilmeldinger … og desværre også et par afbud allerede. Det sidste kan jo nok ikke undgås når det er sommer og Sct. Hans.

Nu hvor skridtet er taget og vi er gået fra ord til handling, er det rigtig, rigtig rart at mærke at der rent faktisk er nogen der ønsker at komme og feste med os og det bliver rigtig spændende at se om vi bliver 10 eller 50.

I første omgang vil vi gerne have at folk melder sig til på enten facebook: https://www.facebook.com/events/278845025531161/ eller på mailen grisefesten@gmail.com – og rigtig gerne med angivelse af hvor mange de regner med at komme og hvor i landet de kommer fra.

Så holder vi styr på folk på vores “gæsteliste” her på bloggen, så alle kan følge med i hvem der kommer. Vi ved jo at rigtig mange af dem der har rejst ned for at dykke hos Werner Lau er kommet mange gange over årene og at de udover os også kender hinanden på kryds og tværs – så listen kan også bruges til at se hvem man kan få genopfrisket bekendskabet med.

Indtil videre kan man godt melde sig til, hvis man bare er interesseret i at deltage, men ikke ved det 100 endnu, for når vi så kommer nærmere datoen, vil alle der har tilmeldt sig få en konkret mail med angivelse af de nærmere data og et kontonummer.

Indbetalingen af deltagergebyr vil så gælde som en endelig tilmelding og det bliver så det der bliver købt ind efter og udgør den endelige deltagerliste.

… men hvor er det bare spændende at se hvem der allerede nu har givet tilsagn om at komme – det bliver bare så fedt!

Reklamer

2 thoughts on “Og tilmeldingerne triller ind…

  1. Vi glæder os allerede til festen. Området Saksild ser meget smukt ud. Vi skal da bestemt ogås ha’ en badetur ….. orh dog, arhh pjat, selvfølgelig bliver vejeret med høj solskin og 19 grader varmt vand.

    • Lyder godt at I kommer – og vi glæder os til at se jer. En tur i baljen er bestemt ikke umuligt, men dykningen i Saksild er ikke noget at skrive hjem om. Det er sand, sand og sand – i rigtig lang tid

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s