Tilmelding til festen … sæt igang…

På nuværende tidspunkt er der lidt over en snes mennesker, der har tilmeldt sig til festen og vi har en halv snes, der står som måske.

Og det er sgu’ da fedt. Tænk at over 20 mennesker lige nu går og tænker på og planlægger at komme til Saksild den 23. juni, eller hele weekenden og nyde noget godt mad og et rigtig, rigtig godt selskab (og ja, der tænker vi naturligvis på gæsterne – og ikke så meget værterne i sig selv…)

Jeg ved ikke hvor mange, der ikke har set invitationen på facebook og hvor mange der bare venter på at få afklaret dette eller hint, men  40 af de personer vi har inviteret via begivenheden “Grisefest”  har hverken valgt ja, nej eller måske.

Den hidtidige konklusion på facebook som et invtitationsmedie er, at det ikke kan stå alene og derfor vil vi i de kommende dage, gen-invitere dem vi ikke har hørt fra, så vi kan komme nærmere en endelig gæsteliste.

Vi kan naturligvis ikke forberede en fest, hvor vi ikke ved om vi skal lave mad til 20 eller 70, så derfor vil der i den kommende måned blive sendt en mail til alle, med et kontonummer og en tilmeldingsfrist.

Svar på den mail, er den endelige bekræftelse på invitationen, og man svarer ganske simpelt ved at indbetale et deltagergebyr inden fristen.

Festen bliver så arrangeret efter denne liste.

……… glæder mig til at få et fuldstændigt overblik over hvilke skønne mennesker der kommer og fejre Sct. Hans … eller ham der “dykkerhans” som han jo også er kendt under….

 

 

 

Reklamer

2 thoughts on “Tilmelding til festen … sæt igang…

  1. Vi er stadig i tænkeboks, Det lokker rigtigt meget, men det er lidt et luksus problem, jeg har nemlig fødselsdag den 23. juni 😉 – men skal nok vende tilbage med et svar. Har sat “måske” på facebook nu.

    • Det er da heller ikke helt dårligt at fejre fødselsdag blandt en flok dykkere og med svin 🙂 Nej, forstår det godt og vi glæder os til at der kommer et endeligt svar og det er fint med et måske lige nu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s