Sikken fest vi skal … til at planlægge

Så er gæstelisten klar: 35 forventningsfulde gæster har meldt deres ankomst, og med det løse (som i vildfarne naboer og sidsteøjebliks hovsatilmeldinger) bliver vi nok omkring 40 mennesker, der skal holde grisefest, i den ganske danske sommernat.

Menuen bliver sommerlig, lækker og lige til at gå til:

Vi sætter gris på gaflen … i form af en hel gris, der grilles mørt og lækker over sagte ild gennem hele dagen.

Til grisen bliver lavet der to lækre salater. En klassisk mormorsalat: sprøde grønne salater vendt i syret-sødlig fløde og en græsk inspireret salat af små søde tomater, basilikum, feta og gode oliven og skarpe rødløg – drislet med hyldeblomstsirup, citronolie og en god eddike.

Kød og salater får følgeskab af friskbagt brød og en skudefuld nye kartofler.

Til dessert skal vi have sommer i en skål: jordbær med vaniljeis.

Maden bliver ledsaget af fadøl og rosévin, samt softdriks.

…… og nu hvor vi ved hvor mange der kommer, er vi gået i planlægningsmode – og nu skal der bestilles svin, fadølanlæg og skrives lister og tjekkes ting…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s