Slut, prut, finale

Festen er slut, grisen er ædt, grillen er hentet og teltet hænger til tørre i naboens lade et par kilometer herfra:

Det var en virkelig fabelagtigt aften – ja, hele weekenden spillede. Søde, søde mennesker, god stemning. Hjælp og samarbejde til højre og venstre og svin og øl så det rækkede.

Vejret var også med os det meste af tiden – selvom der dog også blev et par byger her og der – men ikke noget der skadede humøret, eller ikke kunne holdes ude af teltet.

Weekenden i billeder:

This slideshow requires JavaScript.

Torsdag er vejret fantastisk og tingene til festen kan læsses af i solen og misserne nyder lige som os det gode vejr.

Fredag startede i regn og i regn var vi ude og købe ind … men lige som vi svingede tilbage og ind på Saksild Plantage brød solen frem – og på vejen stødte vi på de første gæster og der kom gang i festen. Græsset blev slået, fadøllet kølet ned og skænket op og teltet fik ben og gå på. Folk kom dumpende og ved en 19-tiden blev der tændt for en grille og roen og hyggen faldt på … og kl. 2.15 gik de sidste folk i seng.

Lørdag startede den store festdag, med at vi gik fra sengevarmen og ud i favnen af en glad gris. Hele formiddagen blev der knoklet og udfyldt opgaver af alle og enhver. Stort, stort teamwork. Kl. 12 blev grillen tændt og ved 13-tiden kom grisen på og lå og snurrede mens forberedelserne blev forberedt. Der var god tid og solskin og der blev endda arrangeret golf og søsætning af båd. Kl. 18 var grisen klar og festglade mennesker kunne sætte sig om et fint pyntet og veldækket bord.

Og spise til den store guldmedalje. Øllet flød flittigt, ligesom snakket over bordene. Efter desserten og fællespræsentatationen var det tid til bål på stranden – og ilden fortsatte hjemme på grunden, hvor der blev der tændt op i bålfadet og vist hvad man også kan bruge en dykkerflaske til.

Mens aften gik over i nat, blev røverhistorierne udvekslet og langsomt tyndede det ud i gæsterne – og klokken 2.30 kunne værterne gå trætte men glade i seng.

Søndag startede både senere og langsommere end lørdag. Morgenmaden blev indtaget rundt omkring i de forskellige lejre, men omkring kl. 12 dukkede en del af gæsterne op – og hjalp med at pakke festen ned og få sig en flæskestegsandwich. Vejrheldet var brugt op og det var til dyp på taget at de sidste historier blev udvekslet og den sidste øl blev drukket. 120 liter fordelt på 33 voksne og 2 børn. Teltet blev taget ned som det sidste og hænger som sagt og drypper i naboens lade.

…. en lang og dejlig weekend er slut og pakket ned.

Og et fint punktum for et fint år er nu sat … tak til alle der var med til at gøre både året og festen i går til en fantastisk oplevelse.

… og til dem der var med, som gerne vil se flere billeder fra festen: kontakt mig på mail eller facebook, så sender jeg et link til et sted de kan downloades fra.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s